Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 48 km

Persoon zwaargewond na val van steiger Vlissingen

Toegevoegd: 15-05-2023, 16.11 uur - Update: 16-05-2023, 17.29 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Meerdere hulpdiensten zijn maandagmiddag ingezet nadat bij de Oosterhavenweg in Vlissingen een persoon van een steiger was gevallen. Het slachtoffer raakte ernstig gewond.


De melding van het incident kwam omstreeks 16.00 uur bij de meldkamer. Direct stuurde de centralist twee ambulances, een traumahelikopter en de brandweer ter plaatse. Er werd ook een duikploeg gealarmeerd maar deze was niet nodig want de persoon bleek zich niet in het water maar op de verharding onder de steiger te bevinden. De brandweer is ter plaatse gekomen om het slachtoffer samen met de ambulancedienst naar boven te brengen.

De gewonde is door medewerkers van de ambulancedienst naar Arnemuiden gebracht. Daar vond bij de Langeweg een rendez-vous plaats met het team van de Rotterdamse traumahelikopter. Rond 16.50 uur is de gewonde naar de helikopter gebracht. Vervolgens is de patiënt per helikopter naar Rotterdam vervoerd om daar verder behandeld te worden.

Waardoor de persoon precies van de steiger viel, is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren