Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
31 files van totaal 136 km

Arrestatie in Goes na schietpartij in Tilburg

Toegevoegd: 15-05-2023, 18.17 uur
Arrestatie in Goes na schietpartij in Tilburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft zondag in Goes een vrouw aangehouden naar aanleiding van een schietpartij eerder op de avond bij een supermarkt in Tilburg. De politie deed ook een arrestatie in Berkel-Enschot.


Op de parkeerplaats van een supermarkt aan het Bart van Peltplein in Tilburg werd rond 18.40 uur een 21-jarige man uit die plaats neergeschoten. Hij raakte gewond en werd door ambulancemedewerkers overgebracht naar een ziekenhuis. De recherche begon direct na het schietincident met een uitgebreid onderzoek.

In Berkel-Enschot werd zondagavond omstreeks 20.00 uur een 22-jarige man uit die plaats aangehouden. De arrestatie in Goes vond rond 21.30 uur plaats. De vrouw die werd aangehouden is 20 jaar oud. De twee worden verdacht van betrokkenheid bij de schietpartij. De politie laat weten er rekening mee te houden dat sprake is van een drugsgerelateerd voorval.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren