Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 48 km

Vuilniswagen, auto en fietsster in botsing Serooskerke

Toegevoegd: 16-05-2023, 16.55 uur
Door: Roland de Jong

SEROOSKERKE (W) - Op de Wilgenhoekweg tussen Sint Laurens en Serooskerke (W) zijn dinsdagmiddag een vuilniswagen en een personenauto met elkaar in botsing gekomen. Een fietsster raakte ook betrokken maar wonder boven wonder raakte niemand noemenswaardig gewond.


De vrachtwagen en de personenauto kwamen rond 14.30 uur met elkaar in botsing waarna de personenauto de fietsster aanreed. De vrouw belandde door de klap in een sloot. Ambulancemedewerkers hebben de betrokkenen gecontroleerd maar niemand hoefde naar het ziekenhuis te worden gebracht. De politie heeft de vrouw en haar fiets weggebracht.

Zowel de vuilniswagen als de personenauto raakten flink beschadigd. De beide voertuigen konden ook niet meer rijden. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de vuilniswagen opgehaald met een truckberger, de personenauto is getakeld door bergingsbedrijf Van Halst. Vanwege de aanrijding is de Wilgenhoekweg volledig afgesloten tussen de rotonde bij Serooskerke en de Noorddorpsweg bij Sint Laurens. Fietsers kunnen wel passeren.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Auto (17-5-2023 om 12:14)
Emerge: zo te zien is de vrachtwagen achterop gereden, dus draait hij op voor de kosten
Emergo (17-5-2023 om 09:59)
@Jaqn M.a.w. de vuilnisauto is de schuldige. Fijne redenering maar niet ...
Dagvlinder (17-5-2023 om 08:15)
Jan schei toch uit met je onzin die je hier schrijft! ! Jij weet overduidelijk niet waarover je praat.
Jan (16-5-2023 om 21:36)
Zolang deze vrachtwagens op elk dorp op heel walcheren veel en veel te hard rijden en verwachten dat iedereen maar aan de kant gaat, zal dit helaas niet het laatste ongeluk zijn!
Cookie-instellingen beheren