Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 95 km

Auto in sloot bij ongeval N289 Kapelle

Toegevoegd: 17-05-2023, 10.48 uur
Beide bestuurders zijn door de ambulancedienst onderzocht.
Beide bestuurders zijn door de ambulancedienst onderzocht.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

KAPELLE – Twee personen zijn woendagmorgen door het ambulancepersoneel onderzocht nadat zij op de N289 bij Kapelle met elkaar in botsing waren gekomen. Eén auto belandde in de sloot.


De bestuurders van de auto’s kwamen omstreeks 10.00 uur met elkaar in botsing op de kruising met de Abbekindersezandweg en de Dijkwelseweg. De oorzaak is te wijten aan een voorrangsfout. Door de klap belandde één van de personenauto’s in een naastgelegen sloot.

De politie en twee ambulances kwamen met spoed ter plaatse. De medewerkers van de ambulancedienst hebben de beide betrokkenen onderzocht. Zowel de man als de vrouw hoefden niet mee naar het ziekenhuis. De beide auto’s zijn geborgen. Medewerkers van de Provincie hebben het verkeer langs het ongeval geleid.

 


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren