Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
33 files van totaal 143 km

Persoon op dak woning Sas van Gent

Toegevoegd: 17-05-2023, 22.05 uur
Door: Eugène Harthoorn

SAS VAN GENT - De hulpdiensten zijn woensdagavond ingezet voor een verward persoon in Sas van Gent.  Een arrestatieteam kwam ter plaatse om de man op een veilige manier van het dak af te halen.


Het incident speelde zich af in de Glacisstraat. Volgens de politie ter plaatse zou de man sinds 17.30 uur in verwarde toestand op het dak zitten. Naast de politie kwamen er ook medewerkers van de ambulancedienst en een hoogwerker van brandweerpost Zuidlandstraat in Terneuzen ter plaatse.

Omdat de man niet van het dak af wilde komen, is een onderhandelaar van het arrestatieteam met de brandweer omhoog gegaan. Uiteindelijk heeft de man zich overgegeven en is hij per hoogwerker naar beneden gehaald. Daar is de man overgedragen aan het arrestatieteam. Dit team heeft de man overgedragen aan het ambulancepersoneel.

Tijdens het incident waren enkele straten in de omgeving afgesloten met politieafzetlint.


 

Vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op de website van 113 Zelfmoordpreventie: www.113.nl.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Patricia (19-5-2023 om 21:00)
@chuckles 100x liever mensen in nood helpen dan dommeriken die zich voor hun plezier in de kreukels crossen,rijden. Of wat denk je van al dat laveloze gezuip en achteloze gedrag.
Jac (18-5-2023 om 19:14)
Hoop dat het met deze persoon beter afloopt dan de persoon die ze een tijdje geleden van een dak gepraat hebben en er een paar dagen later weer op zat maar er toen wel van af sprong, en zwaar gewond werd afgevoerd.
Emergo (18-5-2023 om 16:56)
@Henk En dat doen wij ook wanneer jij tegen een boom rijdt.
henk (18-5-2023 om 15:46)
@chuckles: dat betalen wij.....
chuckles (18-5-2023 om 12:11)
Ik vraag me dan altijd af wie die dure ritjes van de ambu gaat betalen.
Cookie-instellingen beheren