Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
45 files van totaal 194 km

Metingen uitgevoerd in woning na melding gaslucht

Toegevoegd: 17-05-2023, 22.38 uur
Eén persoon is per ambulance weggebracht.
Eén persoon is per ambulance weggebracht.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

’S-HEER HENDRIKSKINDEREN – De brandweerlieden van Goes zijn woensdagavond ingezet om metingen uit te voeren in een woning in ’s-Heer Hendrikskinderen. Eén persoon is met de ambulance weggebracht.


De melding van de mogelijke gaslekkage werd omstreeks 20.00 uur gemeld vanuit een woning aan het Plein. De brandweerlieden van brandweerpost Troelstralaan, de politie en medewerkers van de ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse.

Ter plekke heeft de brandweer meerdere metingen uitgevoerd. Een man is door het ambulancepersoneel onderzocht en ter behandeling meegenomen.

 

 


 

 

Vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op de website van 113 Zelfmoordpreventie: www.113.nl.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren