Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachte (14) aangehouden voor mishandeling Goes

Toegevoegd: 18-05-2023, 14.46 uur
Uit onderzoek bleek dat de verdachte een 14-jarige jongen was.
Uit onderzoek bleek dat de verdachte een 14-jarige jongen was.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Eugène Harthoorn

GOES – De politie heeft woensdagavond een 14-jarige jongen aangehouden voor een zware mishandeling op het station in Goes.


De politie kreeg in de loop van de avond een melding van een mogelijke vechtpartij op het NS-station in Goes. Ter plekke bleek dat er inderdaad sprake was geweest van een vechtpartij. De politie heeft enkele videobeelden bekeken.

Aan de hand van de videobeelden heeft de politie de 14-jarige verdachte aangehouden op verdenking van zware mishandeling. De jongere is op het politiebureau in Goes ingesloten en de ouders zijn ingelicht. In overleg met de hulpofficier van justitie is de jongeman in de loop van de avond huiswaarts gestuurd. Hij zal vandaag worden gehoord door de recherche.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henky (18-5-2023 om 15:46)
Ik hoop dat ze deze ouders ook eens worden gestraft bijv. één werkstraf 80 uur en één cursus hoe jij je kind moet opvoeden want meestal zijn of één van de ouders ook on spoort. En dat jong maar eens naar een opvoeding tehuis , dan komt het vast goed met de rest van Nederlandse ouders en kinderen ,maar wel beide straffen ouders zowel hen kinderen.
VdVonck (18-5-2023 om 15:06)
Stel je voor dat hij een nachtje in de politiecel zou moeten doorbrengen! 14 jaar oud en nu al zo verziekt. Dit ventje steekt er ongetwijfeld eentje neer voordat hij 18 is. Politie is te soft geworden, ze spreken die sukkels aan met 'Broer, strijder of vriend'. Straalt echt gezag uit!
Cookie-instellingen beheren