Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
98 files van totaal 389 km

Verdachte (14) aangehouden voor mishandeling Goes

Toegevoegd: 18-05-2023, 14.46 uur
Uit onderzoek bleek dat de verdachte een 14-jarige jongen was.
Uit onderzoek bleek dat de verdachte een 14-jarige jongen was.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Eugène Harthoorn

GOES – De politie heeft woensdagavond een 14-jarige jongen aangehouden voor een zware mishandeling op het station in Goes.


De politie kreeg in de loop van de avond een melding van een mogelijke vechtpartij op het NS-station in Goes. Ter plekke bleek dat er inderdaad sprake was geweest van een vechtpartij. De politie heeft enkele videobeelden bekeken.

Aan de hand van de videobeelden heeft de politie de 14-jarige verdachte aangehouden op verdenking van zware mishandeling. De jongere is op het politiebureau in Goes ingesloten en de ouders zijn ingelicht. In overleg met de hulpofficier van justitie is de jongeman in de loop van de avond huiswaarts gestuurd. Hij zal vandaag worden gehoord door de recherche.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mark (18-5-2023 om 19:46)
nou nou henky, fan van de noord koreaanse aanpak? ouders weten vaak niet wat hun kiddo,s uitspoken. thuis braaf, buiten minder braaf.
Jac (18-5-2023 om 19:06)
14 jaar en dan al mishandeling. Hoe ontstaat zo iets, komt hij uit een verloederd gezin?, psychisch niet helemaal in orden, andere onderliggende ellende? Of wellicht een opgeklopt nieuwsbericht en was het alleen maar een vechtpartijtje. Hoe dan ook, vrolijk word je niet van dit soort berichten.
Anoniem (18-5-2023 om 17:26)
Altijd ligt het aan de ouders, die hun kind niet goed en netjes volgens de “regels” hebben opgevoed. Wat nou als de ouders dit wel hebben gedaan. Maar deze jeugdige jongens ook meisjes stoer willen doen om erbij te horen en geen nee durven te zeggen tegen “vrienden” van school. Tegen mijn kinderen zeg ik, ik wil niet dat jullie gaan vechten, stelen etc. Bevalt je iets niet, ga weg, dan heb je niets aan deze “vrienden”. Pakt de politie je toch op voor iets, dan mag je daar blijven zitten. Zal ik ook tegen de politie zeggen.
Sjakie (18-5-2023 om 17:12)
Als dat jochie de grote jongen wil uithangen, dan moet hij ook de consequenties aanvaarden en dragen. Niet boehoe, maar lekker een paar maanden brommen. Naast dat kijken hoe het thuis gaat, of de ouders hem nog kunnen bijsturen. Zoniet plaats hem maar uit huis
Mijn mening (18-5-2023 om 16:52)
Dat belooft wat voor de toekomst.tot hij in een mes loopt dan roepen we weer dat het een lieve jongen was. En idd de ouders ook eens onder de loep nemen (misschien zit het probleem niet bij hun maar bij een bende). Een ding is zeker, hij gaat de verkeerde een keer tegenkomen.
Anneke (18-5-2023 om 16:17)
Uit wat voor nest is dit knulletje gevallen? Hopelijk krijgen de ouders, net als het ventje, een fkinke cursus heropvoeding!
Cookie-instellingen beheren