Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Nachtelijke inzet traumahelikopter in Goes

Toegevoegd: 20-05-2023, 00.30 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Het team van de traumahelikopter uit Rotterdam is vrijdagavond laat in Goes geland vanwege een medische noodsituatie in een woning in die plaats.


Twee ambulanceteams en de politie werden kort voor 23.00 uur naar een huis aan de Jan Willem Frisostraat gestuurd. Al snel werd ook het traumateam opgeroepen. De helikopter probeerde aanvankelijk te landen bij de Ringbaan Oost maar het veld dat men voor ogen had, bleek niet beschikbaar te zijn. Daarom werd uitgeweken naar een grasveld tussen de Stelleweg en de Hoge Meet. Even voor 23.30 stond de helikopter aan de grond.

De patiënt is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Rond 00.10 uur steeg het traumateam op richting Rotterdam. De politie verleende assistentie, zowel bij de woning als bij de landingsplaats van de helikopter. Ook vervoerden de politieagenten de leden van het traumateam van en naar de landingslocatie.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (20-5-2023 om 17:05)
@VdVonck Om dat te constateren moet je re zelf ook wel geweest zijn.
hells angel (20-5-2023 om 11:41)
helden zijn het
VdVonck (20-5-2023 om 10:58)
Bijna middernacht en de halve buurt loopt uit om te kijken hoe een buurtgenoot ligt te creperen. Wat een wereld zeg!
Cookie-instellingen beheren