Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
35 files van totaal 155 km

Brandweer ingezet voor vlam in de pan Middelburg

Toegevoegd: 20-05-2023, 09.59 uur - Update: 05-06-2023, 17.11 uur
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Meerdere brandweerwagens zijn zaterdagmorgen opgeroepen voor een melding van een woningbrand aan de Meanderlaan in Middelburg. De brandweer schaalde op naar een 'middelbrand' maar de situatie bleek al snel erg mee te vallen.


De meldkamer van de brandweer werd omstreeks 09.50 uur gebeld met de melding dat in een woning de vlam in de pan was geslagen. Direct werden de brandweerlieden van de brandweerposten Torenweg (Middelburg) en Arnemuiden opgeroepen. Kort daarna schaalde de brandweer op naar middelbrand en werden ook het blusvoertuig van de post President Rooseveltlaan (Middelburg) en de ladderwagen van de kazerne aan de Stromenweg (Middelburg) opgeroepen.

Toen het eerste blusvoertuig ter plaatse kwam, bleek dat de brand in de Meanderflat erg meeviel. De brand was al uit en verdere inzet bleek niet nodig te zijn. Hierop werden de andere brandweerwagens teruggestuurd naar de kazernes. Binnen twintig minuten kon ook de bemanning van het eerste blusvoertuig terug naar de kazerne.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren