Weerbericht:
Vannacht droog. Overdag van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon gewond bij ongeval op water Renesse, traumahelikopter ingezet

Toegevoegd: 20-05-2023, 15.44 uur
Persoon gewond bij ongeval op water Renesse, traumahelikopter ingezet
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

RENESSE – Een persoon is zaterdagmiddag door de Reddingsbrigade gered uit het water bij Renesse.  Een traumahelikopter kwam ter plaatse.


Omstreeks 14.55 uur werd er op het strand ter hoogte van de Rampweg bij Renesse alarm geslagen. Er zou mogelijk een ongeval zijn gebeurd op het water. Hierbij is een persoon gewond geraakt. Het slachtoffer is door leden van de Reddingsbrigade gered.

Om medische assistentie te bieden is een traumahelikopter op het strand geland. De politie heeft de hulpdiensten geassisteerd op het strand. Wat er precies gebeurd is, is nog niet bekend. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

 

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren