Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
31 files van totaal 135 km

Uitslaande brand grote schuur Piccardtstraat Goes

Toegevoegd: 21-05-2023, 00.46 uur - Update: 21-05-2023, 04.16 uur
Door: Eugène Harthoorn & Roland de Jong

GOES - In een schuur bij een woning met appartementen in Goes heeft in de nacht van zaterdag op zondag een uitslaande brand gewoed. De brandweer schaalde op naar een middelbrand. 


De brand werd omstreeks 00.20 uur opgemerkt. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) was sprake van een flinke brand. Vrijwel direct na de melding schaalde de brandweer dan ook op naar middelbrand. De brandweer kwam met twee blusvoertuigen en een ladderwagen met spoed ter plaatse.

De mensen die in de woning aanwezig waren toen de brand uitbrak, zijn direct naar buiten gegaan. De brandweer heeft voor de zekerheid alle ruimtes nog verkend maar er werd verder niemand aangetroffen. De opgeroepen ambulancebroeders hoefden dan ook niet in actie te komen.

Om de brand in de schuur goed te kunnen blussen, moest de brandweer het nodige sloopwerk verrichten. Rond 02.05 uur kon de brandweer het sein 'brand meester' geven. Volgens de Veiligheidsregio konden de bewoners van de appartementen terug naar huis nadat de brandweer klaar was met blussen. Een medewerker van Stichting Salvage is wel nog ter plekke gekomen om te ondersteunen bij de afhandeling van de ontstane schade aan de schuur.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren