Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 62 km

Watersporters in problemen op Veerse Meer

Toegevoegd: 21-05-2023, 12.05 uur
De KNRM kwam de afgelopen dagen meerdere keren in actie.
De KNRM kwam de afgelopen dagen meerdere keren in actie.
© Foto: KNRM Veere
Door: Roland de Jong

VEERE - Op het Veerse Meer zijn de afgelopen dagen meerdere keren watersporters in problemen gekomen. Redders van de KNRM kwamen daarom meerdere keren in actie.


Dinsdag liep aan het begin van de avond een vaartuig aan de grond. Vrijdag moesten de redders meerdere keren in actie komen. Eén van de vaartuigen had motorproblemen, een ander vaartuig liep bijna op de stenen. De KNRM kwam met spoed in actie toen een vaartuig een serieuze lekkage bleek te hebben.

De Koninklijke Nederlandse Reddingmaatschappij ontvangt geen subsidies en is volledig afhankelijk van sponsors en donateurs. Het grootste deel van de redders is vrijwilliger.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (23-5-2023 om 10:32)
@Arnold en @Jaap, hebben jullie het nu echt niet in de gaten, hoe kinderachtig jullie bezig zijn.
Arnold (22-5-2023 om 17:21)
@Jaap. Jij wil, is een informele schrijfwijze. Taalkundig correct is het: jij wilt. Stam plus T dus. Als je dit al niet snapt, heeft het geen zin om de rest van je schrijfkunst te behandelen. Misschien kan je hiervoor zelf wat nascholing krijgen.
Jaap (22-5-2023 om 15:53)
@Arnold. Mijn zinsopbouw en komma’s zijn zoals het moet, maar als je een ander op correct Nederlands wil wijzen, zorg er dan voor dat je eigen bijdragen correct zijn. Correct Nederlands is : “ wil wijzen “ en niet “wilt wijzen”. Misschien wat nascholing nodig?
Arnold (22-5-2023 om 08:30)
@Jaap. Als je een ander wilt wijzen op correct Nederlands, zorg er dan voor dat je eigen bijdragen correct zijn. Bij correct Nederlands hoort namelijk ook een goede zinsopbouw. En zoals jij goochelt met komma's...........?
Jaap (21-5-2023 om 18:54)
@emergo: in de eerste plaats is het in goed Nederlands relatie, en geen realitie, in de tweede plaats is het even nadenken om te begrijpen dat hoe meer ligplaatsen, des te meer pleziervaart en incidenten, veel succes. En ja, het toerisme is zwaar uit de hand gelopen, we kunnen er weer dagelijks van genieten.
Emergo (21-5-2023 om 15:08)
@Jaap Wat is de realitie tussen aan de grond lopen en het aantal ligplaatsen ? Of heeft het meer te maken met de afkeer van toerisme ?
Cookie-instellingen beheren