Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 19 km

Brandje bij campingterrein Kamperland

Toegevoegd: 21-05-2023, 18.08 uur
De brand was al grotendeels uit toen de brandweer arriveerde. De brand was al grotendeels uit toen de brandweer arriveerde.
De brand was al grotendeels uit toen de brandweer arriveerde.
© Foto: Brandweer Kamperland
Door: Roland de Jong

KAMPERLAND - Bij een camping in Kamperland heeft zondagochtend een buitenbrand gewoed. De brand kon dankzij snel ingrepen beperkt worden gehouden qua omvang.


De brand woedde aan de achterzijde van camping Roompot Beach Resort aan de Mariapolderseweg. Nadat de brand rond 10.25 uur was ontdekt, ondernamen getuigen en campingpersoneel direct een eerste bluspoging.

Toen de brandweer van Kamperland arriveerde om te blussen, was het vuur al grotendeels uit. De brandweerlieden hoefden alleen nog maar na te blussen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren