Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 70 km

Duo aangehouden na melding diefstal op bouwplaats

Toegevoegd: 22-05-2023, 07.51 uur
De verdachten werden ingerekend bij de Torenweg.
De verdachten werden ingerekend bij de Torenweg.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Na een melding van een inbraak danwel diefstal vanaf een bouwterrein heeft de politie in de nacht van zondag op maandag in Oost-Souburg twee personen aangehouden.


Politieagenten zetten naar aanleiding van de melding een personenauto aan de kant op de Torenweg, ter hoogte van de T-splitsing met de Abeelse Bongerd.

Bij controle van de inittenden en het voertuig bleek dat in de auto bouwmaterialen lagen. Volgens de politie zijn deze vermoedelijk van diefstal afkomstig en daarom werden de twee inzittenden aangehouden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tja (22-5-2023 om 09:51)
Goed werk v/d politie! Beter zoeken deze twee een normale job dan kunnen ze ook daadwerkelijk deelnemen aan de werkelijke maatschappij misdaad mag niet lonen en in dit geval doet het dat ook niet.
Cookie-instellingen beheren