Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuiden en oosten meer bewolking en kans op een bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Scooterbestuurster ten val Koudekerkseweg Vlissingen

Toegevoegd: 22-05-2023, 11.43 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – Een scooterbestuurster is maandagmorgen gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Koudekerkseweg in Vlissingen. Diverse omstanders schoten te hulp.


Het ongeval gebeurde omstreeks 11.05 ter hoogte van de kruising met de President Rooseveltlaan in Vlissingen. Volgens de politie ter plaatse zou de vrouw met haar scooter tegen een verkeerslicht zijn aangereden en hierdoor ten val zijn geraakt. Diverse omstanders schoten de gewonde vrouw te hulp en zetten met hun auto’s de weg af.

De politie heeft samen met de omstanders de medewerkers van de ambulancedienst geholpen de vrouw in de ambulance te leggen. Vervolgens is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De scooter liep krasschade op bij het ongeval.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren