Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond bij bedrijfsongeval Wervenweg Sas van Gent

Toegevoegd: 22-05-2023, 15.44 uur
Man gewond bij bedrijfsongeval Wervenweg Sas van Gent
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

SAS VAN GENT – Een man is maandagmiddag gewond geraakt bij een bedrijfsongeval op het bedrijventerrein aan de Wervenweg in Sas van Gent. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeval gebeurde omstreeks 14.55 uur. Door onbekende oorzaak was een gewond geraakt. Volgens de melding zou er sprake zijn geweest van een val. De politie, brandweerlieden van brandweerpost Koegors in Terneuzen, twee ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen. De traumahelikopter is ter hoogte van Yerseke retour gestuurd.

Het slachtoffer is, volgens de politie, met mogelijk rugletsel naar het Universitair Ziekenhuis in Gent gebracht. De Arbeidsinspectie is in kennis gesteld over dit bedrijfsongeval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren