Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
75 files van totaal 308 km

Brandweer Goes ingezet voor rotte eierenlucht

Toegevoegd: 22-05-2023, 18.18 uur
Wat de herkomst van de vreemde lucht is, is niet bekendgemaakt.
Wat de herkomst van de vreemde lucht is, is niet bekendgemaakt.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Eugène Harthoorn

GOES – De brandweerlieden van Goes zijn maandagmiddag ingezet voor metingen bij een bedrijf aan de Albert Joachimikade. Er was een rotte eierenlucht geroken. Wat de oorzaak van de lucht is, is niet bekend.


De vrijwilligers van brandweerpost Troelstralaan in Goes werden omstreeks 17.20 uur opgeroepen voor een meting bij een bedrijf aan de eerder genoemde weg. Ter plaatse bleek dat er in een pand rotte eierenlucht was geroken. Met gespecialiseerd materiaal heeft de brandweer meerdere metingen uitgevoerd. Wat de oorzaak van deze lucht is, is niet bekendgemaakt.

De brandweerlieden werden na deze melding doorgestuurd naar de Spinellihof in dezelfde plaats. Daar moest een patiënt naar beneden gebracht worden en de bemanning van de ladderwagen kon dit niet alleen af. De patiënt is onder begeleiding van de brandweerlieden naar beneden gebracht. Daar is de patiënt overgedragen aan de medewerkers van de ambulancedienst.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
boer (23-5-2023 om 20:32)
Die rotte eierlucht was biogas van de frietfabriek in kruiningen en is gevaarlijk.
Cookie-instellingen beheren