Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Persoon bekneld onder heftruck Sint Maartensdijk

Toegevoegd: 22-05-2023, 21.45 uur
Door: Eugène Harthoorn

SINT-MAARTENSDIJK – Een persoon is maandagavond ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Molendijk in Sint Maartensdijk. Bij het ongeval kantelde een heftruck.


Het eenzijdige ongeval gebeurde omstreeks 20.25 uur in een voortuin van een woning aan de Molendijk. Door nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder van de heftruck bekneld in het voertuig nadat deze gekanteld was. De politie, brandweer, twee ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse.

Het slachtoffer is door de brandweer vanuit zijn benarde situatie bevrijd. Hierop is het slachtoffer overgedragen aan het ambulancepersoneel. Zij hebben de gewonde onderzocht en vervolgens per ambulance met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Een aantal betrokkenen hebben het voertuig geborgen met behulp van een landbouwkraan en een trekker. Bij deze berging raakte het trottoir beschadigd.

 


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
??? (23-5-2023 om 18:31)
Zo jammer, vooroordelen. Was niet echt een handige actie, maar als je thuis op een ladder klim, dan kunnen er ook dingen gebeuren.
Box3 (23-5-2023 om 18:29)
Staat niet in het artikel.
Buurvrouw (23-5-2023 om 16:31)
Misschien even nadenken voordat je iets plaatst. Dit was nl. een vader die zijn dochter kwam helpen met de tuin.
Box3 (23-5-2023 om 13:42)
Belastingdienst er ook bij, ivm controle s’avonds op zwartwerk?
Cookie-instellingen beheren