Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestelbus belandt in greppel N256 Goes

Toegevoegd: 23-05-2023, 07.30 uur
Door: Eugène Harthoorn

GOES – Bij een eenzijdig ongeval op de N256 bij Goes is een persoon gewond geraakt. Bij het ongeval belandde een bestelbus in een greppel.


Het ongeval gebeurde omstreeks 06.45 uur op de Deltaweg (N256). Door onbekende oorzaak belandde de bestelbus in een droogliggende greppel. Hierbij raakte één van de inzittenden gewond. De politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse.

De medewerkers van de ambulancedienst hebben het slachtoffer onderzocht en ter controle meegenomen. De politie heeft het verkeer langs de ongevalslocatie geleid. Een berger van Quality Assistance Group heeft de bus geborgen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (24-5-2023 om 07:50)
Alles wat deze man zegt zal in zijn voordeel zijn.hij zal echt niet vertellen dat hij te hard reed, bumper Klever is en of aan t appen was.getuigen heb je meer aan.
Arie (23-5-2023 om 21:15)
@Whatsappje, Wat versta je dan onder het motto : uitwijken voor een aanhanger die uitbrak?
Arnold (23-5-2023 om 20:51)
@Whatsappje. Zelf ook goed lezen. "Ikke" zegt nergens dat de aanhanger los kwam. Hij heeft enkel de link van Omroep Zeeland gekopieerd, zonder daar een conclusie uit te trekken. De foute gevolgtrekking zit dus in de link en niet in zijn reactie. Als iedereen u eens eerst de artikelen en de reacties een paar keer goed doorleest alvorens zelf een reactie te plaatsen, scheelt dat een boel geleuter om niets.
Whatsappje (23-5-2023 om 18:46)
Ikke, Arie goed lezen wat er staat op omroep Zeeland , staat er loskomende aanhanger of uitbrekende aanhanger ??iets meer lezen dan alleen de kop vaneen artikel. Hopelijk zijn er beelden die duidelijkheid geven.
Arie (23-5-2023 om 17:46)
Ik las net op Omroep Zeeland dat hij uit moest wijken voor een los geschoten aanhanger.
Ikke (23-5-2023 om 17:45)
https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/15603619/bestuurder-moet-uitwijken-voor-losgeraakte-aanhanger-en-raakt-gewond Ter info voor al de negatieve reacties. Als je de feiten niet kent, niet reageren. Sterkte voor deze bestuurder
Cookie-instellingen beheren