Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Douane vindt ruim 700 kg cocaïne tussen lading bananen in Vlissingen

Toegevoegd: 23-05-2023, 18.25 uur
De drugs hebben in totaal een straatwaarde van 53 miljoen euro.
De drugs hebben in totaal een straatwaarde van 53 miljoen euro.
© Foto: Douane
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – De douane heeft in het havengebied ruim 700 kilo cocaïne aangetroffen tussen een lading bananen. De drugs zijn inmiddels vernietigd.


De 708 kilo aangetroffen drugs heeft een straatwaarde van 53 miljoen euro. De douane werkt samen met de politie en de Koninklijke Marechaussee. Zij hebben bijstand verleend met he beveiligen en bewaken van het havengebied tijdens de operatie.

De in beslag genomen drugs zijn inmiddels vernietigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
antwan (24-5-2023 om 15:39)
Er komt een tijd dat ook nog bananen worden gevonden tussen de coke
GeenMiddelburger (24-5-2023 om 15:04)
@middelburger Oja want in Middelburg hebben jullie geen steekpartijen, minderjarige die moorden, mensen die door geweld om het leven gebracht worden..? Middelburg is net zo ghetto als Vlissingen alleen hebben jullie meer ambtenaren in je stad wonen! Je woont vast ergens in een bubbel op de Noordweg of Seisingel
Peter Quest (24-5-2023 om 14:32)
topje van de ijsberg. Alles is weg bezuinigd, zo ook de Douane.
Thijs (24-5-2023 om 14:17)
Het is een door de overheid gecreëerd probleem. Die willen geen echte oplossing. Die 'war on drugs' levert bepaalde mensen juist veel geld op. Meer dan als ze het legaliseren, dus dit zal voorlopig niet veranderen.
Emergo (24-5-2023 om 13:20)
@Middelburger Als er in Middelburg een haven zou zijn dan gebeurde hetzelfde daar ook !
Johan (24-5-2023 om 10:38)
@Anon en Karl: Waar zouden de criminelen zich op gaan richten wanneer de handel in drugs instort door gebrek aan vraag? Ik weet het ook niet maar verwacht niet dat criminaliteit ophoudt te bestaan als er geen drugshandel meer zou zijn. Misschien ontdekken ze dan wel een activiteit waar de samenleving nog veel meer last van heeft.
Cookie-instellingen beheren