Weerbericht:
Vannacht droog. Overdag van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Douane vindt ruim 700 kg cocaïne tussen lading bananen in Vlissingen

Toegevoegd: 23-05-2023, 18.25 uur
De drugs hebben in totaal een straatwaarde van 53 miljoen euro.
De drugs hebben in totaal een straatwaarde van 53 miljoen euro.
© Foto: Douane
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – De douane heeft in het havengebied ruim 700 kilo cocaïne aangetroffen tussen een lading bananen. De drugs zijn inmiddels vernietigd.


De 708 kilo aangetroffen drugs heeft een straatwaarde van 53 miljoen euro. De douane werkt samen met de politie en de Koninklijke Marechaussee. Zij hebben bijstand verleend met he beveiligen en bewaken van het havengebied tijdens de operatie.

De in beslag genomen drugs zijn inmiddels vernietigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
grensarbeider (24-5-2023 om 09:45)
@Middelburger, Zucht... Die drugs zijn niet tussen de bananen op het Bellamypark of Scheldeplein gevonden hoor. Stad Vlissingen en Havengebied Vlissingen, klein verschilletje. En nee, ik ben géén Vlissinger, maar net als jij een Middelburger, en het zou zo maar eens kunnen zijn dat er in ons stadje ook wel eens een snuifje wordt gedaan. Ons stadje heeft namelijk ook een paar flinke Tokkie Town kantjes ;)
Karl (24-5-2023 om 08:48)
Laat ook de gebruikers eens boeten voor alle kosten die we als samenleving kwijt zijn aan die rommel, zij blijven de criminaliteit instandhouden.
Anon (24-5-2023 om 07:29)
@middelburger. Ja drugs, dat is echt een probleem dat alleen in vlissingen bestaat.... zucht. Misschien aan je ouders vragen of ze willen stoppen met gebruiken, dan neemt de vraag af en dus ook het aanbod.
lolliepop (24-5-2023 om 06:59)
zonde... nu moet ik weer gaan werken voor mn geld
Koos P. (23-5-2023 om 22:20)
Je zou eerder een kop verwachten als "Douane vind 100 kilo bananen tussen de cocaïne."
Middelburger (23-5-2023 om 21:07)
Zal eens geen Drugs gevonden worden daar in Tokkie Town ! Beter een verbod op messteek stad Vlissingen Lekker Zand er over ( Letterlijk )
Cookie-instellingen beheren