Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
75 files van totaal 308 km

Politie boeit verwarde man langs N254 bij Nieuwdorp

Toegevoegd: 24-05-2023, 18.37 uur - Update: 24-05-2023, 19.08 uur
De man is naar Emergis gebracht.
De man is naar Emergis gebracht.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Eugène Harthoorn

NIEUWDORP - De politie heeft woensdagmorgen een man geboeid langs de Bernhardweg-West (N254) bij Nieuwdorp omdat hij verward gedrag vertoonde en dreigde de weg op te lopen.


De wijkagenten van de gemeenten Reimerswaal en Kapelle werden in de loop van hun dienst door weginspecteurs van de provincie Zeeland ter plaatse gevraagd omdat zij een personenauto in de berm hadden aangetroffen. In deze auto zat een oudere man die verward overkwam.

De man is door de politie overgedragen aan ambulancepersoneel. Omdat de man dreigde de weg op te wandelen, is hij door de agenten geboeid. Hierbij moest de politie geweld gebruiken. De man is overgebracht naar Emergis.

Omdat de auto van de man beschadigd was en de man niet wist hoe dit gekomen was, is hij aangemeld bij het CBR om te onderzoeken of hij nog capabel genoeg is om deel te nemen aan het verkeer.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (25-5-2023 om 11:33)
Niemand was erbij en ik zie hier al 2 diagnoses. Waarom mag Joost weten, terughoudendheid lijkt mij hier op zijn plaats.
R (25-5-2023 om 06:49)
Ik zie er dagelijks 100den voorbijkomen die de fatsoensnormen en verkeersregels vergeten zijn ......die laten we gewoon door rijden?
Sara (25-5-2023 om 00:00)
@Loesoe, bij Emergis krijg je niet de juiste zorg. Die doen geen klote en jagen mensen de dood in!
Vlissinger (24-5-2023 om 23:28)
@loesoe, Dit lijkt mij eerder een psychose. Misschien is hij zijn medicatie vergeten in te nemen. Vaak weten dit soort mensen in een psychose totaal niet waar ze mee bezig zijn en kunnen ze ook agressief worden als ze denken dat mensen (in dit geval de politie) het op hun voorzien hebben. Bijvoorbeeld bij schizofrenie met stemmen. Maar wie weet speelt dementie hierin wel een bijrol gezien zijn leeftijd.
pietje (24-5-2023 om 20:01)
helaas , is dit geval , een beetje triest......
Loesoe (24-5-2023 om 19:14)
Mischien is de man dementerende en helaas einde verhaal rijbewijs. Dementerende neemt toe. Hopelijk de juiste zorg krijg dan emergis.
Cookie-instellingen beheren