Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
91 files van totaal 380 km

Groep jongeren veroorzaken overlast Slangenburg Vlissingen

Toegevoegd: 24-05-2023, 21.43 uur
Groep jongeren veroorzaken overlast Slangenburg Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – Een groep jongeren heeft woensdagavond in Vlissingen voor ‘veel’ overlast gezorgd. De politie heeft één persoon aangehouden.


De politie werd in de loop van de avond opgeroepen voor ongeregeldheden aan de Slangenburg in de wijk Bossenburg. Volgens de politie zouden de jongeren voor overlast hebben gezorgd en een persoon hebben mishandeld. Ook is er met containers gegooid en zijn er een autoruit en een schutting vernield.

De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse. Er is één aanhouding verricht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (25-5-2023 om 16:15)
Ineke Je kunt het ze, proberen, te leren maar dan de praktijk. je wilt toch geen buitenbeentje zijn !
Ineke (25-5-2023 om 14:16)
Emergo dat zal wel dat groepsgedrag maar leer je kinderen dan zich van zo,n groep te distantiëren. Omdat het hun toekomst vergalt.
Michelle (25-5-2023 om 14:05)
@Emergo, ik denk aan beiden , groepsvorming en de ouders!
Emergo (25-5-2023 om 11:31)
Het blijft opmerkelijk dat de schuld zo massaal bij ouders gelegd wordt. Ik denk dat groepsgedrag hier een veel grotere rol speelt.
Kees (25-5-2023 om 07:59)
1 aanhouding is wel karig...dacht dat het niet meer getolereerd zou worden. Ik zou niet meer aan kinderen beginnen. Als het toch moeilijk is
Ik (25-5-2023 om 07:33)
Dat is hier in Souburg dagelijkse kost. Opvoeden zit er niet meer bij, en dan dat taal gebruik erbij vreselijk. Oudere mensen uitschelden voor kankerhoer ,kutwijf enz. Broek laten zakken. Ze hebben nergens geen ontzag meer voor. 14jaar en al aan de drugs met alcohol.
Cookie-instellingen beheren