Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 19 km

Groep jongeren veroorzaken overlast Slangenburg Vlissingen

Toegevoegd: 24-05-2023, 21.43 uur
Groep jongeren veroorzaken overlast Slangenburg Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – Een groep jongeren heeft woensdagavond in Vlissingen voor ‘veel’ overlast gezorgd. De politie heeft één persoon aangehouden.


De politie werd in de loop van de avond opgeroepen voor ongeregeldheden aan de Slangenburg in de wijk Bossenburg. Volgens de politie zouden de jongeren voor overlast hebben gezorgd en een persoon hebben mishandeld. Ook is er met containers gegooid en zijn er een autoruit en een schutting vernield.

De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse. Er is één aanhouding verricht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuws (25-5-2023 om 00:01)
@Oproep, denk dat een boek lezen of cursus volgen voor de ouders van deze jongeren al té hoog gegrepen is. De maatschappij is er lekker mee met zulke incompetente ouders en dito kroost. Ga hulp zoeken als je je koters niet aankan.
Oproep (24-5-2023 om 22:16)
Nieuwe ouders, doe a.u.b. beter uw werk. Voor deze ouders is het al te laat, maar u kunt een boek lezen of een cursus volgen.
Cookie-instellingen beheren