Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuidoosten meer bewolking en kans op lichte regen
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 18 km

Woning Noordstraat Sas van Gent gesloten na drugsvondst

Toegevoegd: 25-05-2023, 09.30 uur
Woning Noordstraat Sas van Gent gesloten na drugsvondst
© Foto: Gemeente Terneuzen
Door: Eugène Harthoorn

SAS VAN GENT - Burgemeester Erik van Merrienboer sloot in mei een woning in Sas van Gent in verband met drugsovertredingen. Er werd eerder dit jaar drugs in de woning aangetroffen.


 Op 3 mei werd de woning in de Noordstraat in Sas van Gent gesloten. Op 19 januari jl. werden hier ruim een kilo hard- en softdrugs en een groot bedrag aan contant geld aangetroffen. De woning is voor drie maanden gesloten.

 De bestuurlijke maatregel is genomen op basis van artikel 13b Opiumwet en het gemeentelijke Damoclesbeleid. De burgemeester kan een pand sluiten na het aantreffen van een handelshoeveelheid drugs. Het doel is om een einde te maken aan de situatie (aanloop) en herhaling te voorkomen. Via deze maatregel treedt de burgemeester ook op tegen het brandgevaar dat door illegale kwekerijen wordt veroorzaakt.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jtg (25-5-2023 om 11:08)
Sas Vegas de gekstuuu
Linda (25-5-2023 om 09:44)
Dat gestraf van huurders woningeigenaren en woningzoekenden moet eens beeindigd worden, we sluiten een haven ook niet als daar elke dag bananen tussen de coke worden gevonden wat te denken van asogezinnen die mogen ook blijven waar ze zijn. De crimineel herhaalt z'n streken ergens anders wel. Stop met het straffen van mensen op zoek naar een woning.
Cookie-instellingen beheren