Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
40 files van totaal 178 km

Woningbrand M.A. van der Puttestraat Oost-Souburg

Toegevoegd: 25-05-2023, 22.54 uur
Door: Eugène Harthoorn

OOST-SOUBURG – De brandweer is donderdagavond ingezet voor een woningbrand in Oost-Souburg. Bij de brand inhaleerde een persoon rook.


De brand brak omstreeks 22.05 uur uit in een woning aan de M.A. van de Puttestraat in Oost-Souburg. Volgens de politie ter plaatse is de brand vermoedelijk in de keuken ontstaan. De brandweer van Oost-Souburg en een hoogwerker van Vlissingen zijn met spoed ter plaatse gekomen.

Ter plaatse was de brand al vrij snel onder controle. De hoogwerker van Vlissingen hoefde niet ingezet te worden. Terwijl de brandweer de woning onderzocht, kwam er een ambulance met spoed ter plaatse. De medewerkers van de ambulancedienst hebben één van de betrokkenen onderzocht op rookinhalatie.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren