Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
36 files van totaal 123 km

Vuurwapen getoond bij verkeersruzie Kruiningen

Toegevoegd: 26-05-2023, 09.34 uur
Vuurwapen getoond bij verkeersruzie Kruiningen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

KRUININGEN - De politie is vrijdagmorgen ingezet voor een verkeersruzie bij Kruiningen. Bij deze ruzie zou een vuurwapen zijn getoond. Uiteindelijk is één persoon aangehouden. Hij bleek in het bezit te zijn van een nepvuurwapen.


De politie kwam met meerdere eenheden met spoed ter plaatse. Hierbij droegen alle agenten kogel- en steekwerende vesten. Ter plaatse bleek dat er rond 06.30 uur een conflict was geweest op de Sluisweg. Hierbij zou één van de bestuurders bijna tegen de ander zijn auto zijn aangereden. Hierop wilde de bestuurder de andere aanspreken op zijn rijgedrag. De tegenpartij toonde de bestuurder echter een vuurwapen en reed vervolgens weg.

Even verderop zagen de dienders een verdachte die aan het signalement voldeed. In zijn auto werd een vuurwapen aangetroffen. Na onderzoek bleek het om een nepwapen te gaan. De 23-jarige man uit Yerseke is aangehouden. Hij zit vast voor onderzoek. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (26-5-2023 om 15:48)
@Johan Hoe zou jij jezelf noemen wanneer iemand een pistool/revolver onder je snufferd houdt ?
Johan (26-5-2023 om 12:18)
"Het slachtoffer heeft aangifte gedaan" staat in het artikel. Waar is deze persoon het slachtoffer van? Hij wilde iemand aanspreken op diens rijgedrag en die was daar niet van gediend, liet een nepvuurwapen zien en reed weg. Dan ben je toch geen slachtoffer?
Cookie-instellingen beheren