Weerbericht:
Vannacht droog. Overdag van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Lichaam gevonden bij zoektocht naar vermiste man Goes

Toegevoegd: 26-05-2023, 12.30 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Bij de zoektocht naar een vermiste man is vanochtend in Goes een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie onderzoekt nog of de aangetroffen persoon de vermiste man is of dat sprake is van een ander slachtoffer.


Het lichaam werd rond 11.45 uur in het water aangetroffen nabij serviceflat De Schakel aan de 's-Gravenpolderseweg. De brandweer is inmiddels opgeroepen om te assisteren. Onder meer duikers zijn gealarmeerd.

Omstreeks 08.00 uur werd een Burgernetbericht uitgestuurd met daarin het signalement van een vermiste 68-jarige man. Na enkele uren zoeken werd ook een politiehelikopter ingezet. Deze vloog meerdere rondjes boven Goes. De politie liet eerder weten dat zij zich zorgen maakte over de gezondheid van de man.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren