Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie: Stoffelijk overschot Goes betreft vermiste man (68)

Toegevoegd: 26-05-2023, 13.42 uur
De politie laat weten niet van een misdrijf uit te gaan.
De politie laat weten niet van een misdrijf uit te gaan.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

GOES - De politie heeft bevestigd dat het stoffelijk overschot dat vandaag werd aangetroffen in Goes de vermiste man betreft. Er is geen sprake van een misdrijf.


De politie trof rond 11.45 uur in een watergang ter hoogte van de 's-Gravenpolderseweg in Goes een stoffelijk overschot aan. Direct is de politie een onderzoek gestart naar de identitiet van het slachtoffer. Hierbij werd samengewerkt met de duikers van de brandweer en de bemanning van een tankautospuit van brandweerpost Oranjeweg in Goes. Naast de brandweer kwamen medewerkers van afdeling Forensiche Opsporing en rechercheurs ter plaatse. De brandweer heeft het lichaam uit het water gehaald. 

Na een kort onderzoek is gebleken dat de overledene de vermiste man betreft. De familie is in kennis gesteld. De politie laat weten niet uit te gaan van een misdrijf.


 

Vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op de website van 113 Zelfmoordpreventie: www.113.nl.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Addie (26-5-2023 om 19:20)
Triest, sterkte voor de nabestaanden.
Cookie-instellingen beheren