Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 230 km

Kelder fitnessruimte ZorgSaam vol water, brandweer ingezet

Toegevoegd: 26-05-2023, 14.11 uur
Ter plekke bleek dat er een kelder vol water stond.
Ter plekke bleek dat er een kelder vol water stond.
© Foto: Brandweer Stampershoek
Door: Eugène Harthoorn

OOSTBURG – De brandweerlieden van brandweerpost Stampershoek zijn vrijdagmorgen ingezet voor een melding van wateroverlast bij het gebouw van ZorgSaam in Oostburg.


De melding van de wateroverlast kwam omstreeks 10.30 uur binnen bij de meldkamer van de brandweer. Direct werden de brandweerlieden van brandweerpost Stampershoek zonder spoed ter plaatse gestuurd.

Ter plekke bleek dat er bij een fitnessruimte van ZorgSaam een kelder vol water was gelopen. De brandweerlieden hebben met een zuigslang van de tankautospuit de ruimte leeggepompt. Voor meer capaciteit te krijgen is de waterwagen van dezelfde brandweerpost ook ingezet.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (27-5-2023 om 09:16)
Hebben de mensen daar zich zo hard in het zweet getraind?
Cookie-instellingen beheren