Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
42 files van totaal 173 km

Persoon met scootmobiel in sloot bij Zierikzee

Toegevoegd: 27-05-2023, 19.21 uur
De bestuurder van de scootmobiel is naar het ziekenhuis gebracht.
De bestuurder van de scootmobiel is naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Brandweer Zierikzee
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De bestuurder van een scootmobiel is zaterdagmiddag gewond geraakt toen deze in het buitengebied van Zierikzee van de weg raakte en in een sloot belandde.


Het ongeluk gebeurde rond 14.50 uur bij de Oudeweg. Direct na de melding werden zowel de politie als de ambulancedienst als de brandweer opgeroepen. De brandweer werd uiteindelijk ingezet om de scootmobiel naar boven te takelen.

De persoon die bij het ongeval gewond raakte, is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peet (29-5-2023 om 11:55)
@Arnold dat zou onze fietser nog niet eens zo'n gek idee vinden, alleen maar fietsers toestaan overal en de rest verbieden. Het is al triest genoeg dat mensen die door dit soort mobiliteitsoplossingen nog ergens kunnen komen helemaal afgekat worden door sommige betweters.... Mag hopen dat sommigen wat meer empathie krijgen voordat ze zelf op hun oude dag opgesloten worden op een kamertje in een verzorgingstehuis...
Arnold (29-5-2023 om 08:33)
@fietser Ik heb de laatste tijd op dit forum meer auto's dan scootmobielen gezien die door een "stuurfoutje" in de problemen waren gekomen. Die moeten zeker ook niet meer alleen in buitengebieden komen? Of kies je er meer voor om alle mensen met een beperking op te sluiten en enkel mensen met een gezondheidscertificaat toe te staan in buitengebieden?
Emergo (28-5-2023 om 12:48)
@Fietser Het is een centralist die een melding ontvangt. Zou hij/zij aan de beller vragen welke inzet nodig is ??
fietser (28-5-2023 om 09:26)
@mag het een brandweer uitruk moet met volle bezetting. Vind het voor zoiets ook een rare beslissing, want een takeldienst zou dit ook kunnen. Tenslotte zijn het allemaal vrijwilligers en moeten ze hun werkplek (als ze aan het werk zijn) verlaten om de auto te bemensen. Het is misschien gek om te zeggen, maar laat mensen met een scootmobiel niet alleen rijden naar het buitengebied. Gebeurd te dikwijls een stuurfoutje en ze gaan de sloot in. Gelukkig zijn bij ons de meeste "droge' sloten.
Jose (28-5-2023 om 00:53)
Mag het@, wat is dit nu voor een rare reactie? Hoop niet dat U ooit hulptroepen nodig hebt en dat eerst door de centralist aan de Melder vragen: Hoeveel wilt U betalen voor het uitrukken?
Mag het (27-5-2023 om 20:54)
Zoveel brandweervolk voor een scootmobiel. Eigens zouden ze per uitruil betaald moeten worden, met veel man, dan is je gage laag.
Cookie-instellingen beheren