Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 79 km

Kusthulpverleningsvoertuig KNRM ingezet voor vervoer patiënt

Toegevoegd: 29-05-2023, 04.34 uur
De persoon moest over het strand worden vervoerd.
De persoon moest over het strand worden vervoerd.
© Foto: KNRM Cadzand
Door: Reinoud Hiemstra

NIEUWVLIET - Voor een medisch incident op het strand bij de Verdronken Zwarte Polder bij Nieuwvliet werd op zondag het kusthulpverleningsvoertuig van de KNRM ingezet. Eén persoon werd vervoerd naar het ziekenhuis. 


Rond 15.45 uur werd de KNRM opgeroepen om te assisteren bij een medisch incident op het strand. Aangezien de locatie slecht te bereiken was, werd de hulp van het kusthulpverleningsvoertuig ingezet. 

Eén persoon werd over het strand met behulp van het voertuig van de KNRM vervoerd naar een wachtende ambulance. De persoon werd naar het ziekenhuis overgebracht. Wat er precies gebeurd was, is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren