Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Ongeval in Vlaketunnel zorgt voor kilometers file A58

Toegevoegd: 29-05-2023, 20.24 uur
De file liep op tot aan de afrit van Kapelle.
De file liep op tot aan de afrit van Kapelle.
© Foto: Reinoud Hiemstra
Door: Reinoud Hiemstra

SCHORE - Als gevolg van een ongeval in de Vlaketunnel op maandagmiddag bij Schore richting Bergen op Zoom ontstond er enkele kilometers file. Wat er gebeurd was en of er gewonden zijn gevallen, is niet bekend.


Omstreeks 17.30 uur werd er melding gemaakt van een ongeval op de A58 in de Vlaketunnel richting Bergen op zoom . Als gevolg van het ongeval ontstond er voor het overige verkeer hevige overlast. Uiteindelijk liep de file op tot aan de afrit Kapelle. Ook op de Oude Rijksweg (N289) had het verkeer last van enige vertraging door de opgelopen verkeersdrukte. 

Rond 18.00 uur was de weg weer helemaal vrij en kon het verkeer weer op gang komen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is niet bekend. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Auto (31-5-2023 om 20:42)
Wegafkruisen, daar is RWS goed in, maar de boel snel opruimen …
Vlake (30-5-2023 om 17:38)
Wij reden er gisteren via andere kant langs, Wegenwacht was al ter plaatse, de rijbaan was al af gekruist (ik was pasagier). De. Wegenwachter probeerde auto weg te krijgen. Ook weleens bij stil gestaan, dat je auto er tijdens het rijden ook ineens mee op kan houden. Daar kan je op dat moment niets aan doen, het is wel balen dat het vlak voor een tunnel gebeurd en net tijdens de “uittocht” van Pinkstertoeristen en dagjesmensen.
Emergo (30-5-2023 om 16:09)
@D Kom maar eens met de bruikbaar alternatief.
Thijs (30-5-2023 om 10:55)
@weggebruiker Dat zijn niet alleen Duitsers hoor. Er zijn ook genoeg Nederlanders die niet weten hoe ze auto moeten rijden en daar gevaarlijke situaties veroorzaken door opeens zonder enige reden vol in de ankers te gaan omdat ze een tunnel inrijden.
Adri (30-5-2023 om 09:29)
Je kon er op wachten dat de schuld weer op buitenlanders en Duitsers in het bijzonder gestoken wordt. Fijn om te weten dat wij in het buitenland zulke ongekend super goede weggebruikers zijn.....
d (30-5-2023 om 07:42)
Nou moet er eens iets serieus gebeuren in de zware industrie of bv de kerncentrale.... 1 weg Zeeland in en uit, als mensen op de vlucht zouden slaan kan er binnen een kwartier niemand Zeeland meer in of uit ! ook geen hulpverleners! als ratten in de val !
Cookie-instellingen beheren