Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder vlucht na éénzijdig ongeval bij Hoek

Toegevoegd: 30-05-2023, 10.56 uur
De bestuurder is na het ongeval gevlucht. Het voertuig werd door Quality Assistance geborgen.
De bestuurder is na het ongeval gevlucht.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Reinoud Hiemstra

HOEK - Op de Hoofdweg (N61) bij Hoek is op dinsdagochtend een auto tegen een vangrail tot stilstand gekomen. De bestuurder is gevlucht maar heeft diverse eigendommen achtergelaten.


Omstreeks 05.00 uur kwam door onbekende oorzaak een automobilist tot stilstand tegen een vangrail. Het voertuig raakte zwaar beschadigd en de bestuurder verliet de ongevalslocatie. Hierbij heeft de persoon diverse persoonlijke eigendommen in het voertuig achtergelaten. "De eigenaar kan deze op het politiebureau komen halen", aldus agenten van de  wijkagenten uit Terneuzen.

Onder de in beslag genomen goederen vielen onder andere een tweetal horloges en een stel sleutels. Maar ook een rijbewijs en werkpasjes werden aangetroffen in het voertuig. De auto werd door Quality Assistance geborgen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
dirk jan (30-5-2023 om 15:20)
deze audi zien we vaak als een idioot rondrijden, het moest een keer fout gaan met zijn gedrag. vorige week stond hij zijn auto nog te wassen bij kuzee, zo strak als een lammetje en vloog als een malle weg
Johan (30-5-2023 om 11:24)
Die wilde natuurlijk niet te laat komen en is dus gauw naar zijn werk gerend........
Priscilla Gordijn (30-5-2023 om 11:18)
Onder de invloed van alchohol of drugs misschien? Ik vind het altijd zo raar als mensen dat doen, maar goed als je er over nadenkt dat ze die dingen gaan checken. haha Als die nuchter is zal die het vast wel komen halen.
Cookie-instellingen beheren