Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw (16) vermist omgeving Terneuzen

Toegevoegd: 30-05-2023, 11.05 uur
Vrouw (16) vermist omgeving Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

TERNEUZEN - In de omgeving van de Sluiskilbrug in Terneuzen wordt sinds dinsdagochtend gezocht naar een vermiste vrouw (16). De politie verspreidde een burgernetbericht.


Rond 09.45 uur verspreidde de politie een burgernetbericht over een vermiste vrouw. Er wordt in de omgeving van Terneuzen, met name rond de Sluiskil brug, gezocht naar de vermiste vrouw van 16 jaar oud. Zij is 1.60 meter lang. Ze heeft rood/oranje haar en draagt een zwarte broek met daarop een zwarte trui. Ze heeft een licht blauwe jas aan en draagt een bril.

De politie benadrukt de vrouw niet zelf te benaderen. Heeft u informatie of weet u waar deze vrouw zich bevindt, bel dan direct 112.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren