Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

Fietser komt ten val na raken overstekend voertuig

Toegevoegd: 30-05-2023, 13.05 uur
Door: Reinoud Hiemstra

MIDDELBURG - In Middelburg is dinsdagochtend op de Stationsstraat een fietser ten val gekomen nadat hij een auto had geraakt. De fietser werd door de politie naar zijn huisarts gebracht.


De fietser kwam rond 11.30 uur ten val net na de Koningsbrug in Middelburg. Hij raakte op de Stationsstraat de achterzijde van een overstekend voertuig. De ter plaatse gekomen ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer nagekeken op letsel. Hij liep door de val lichte verwondingen aan zijn arm op. De man was door het voorval zo in de war, dat de toegesnelde politieagenten besloten hem naar zijn huisarts te brengen. 

Zijn e-bike werd nabij gestald. De automobilist kon zijn weg vervolgen.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (31-5-2023 om 09:29)
De fiets is zo te zien er goed vanaf gekomen. Nu begrijp ik steeds meer dat men vroeger leugenbankjes bij bepaalde kruispunten zette. Niks achter de Geraniums te beleven.
Emergios (30-5-2023 om 17:15)
Emergo je leest het toch dit is de h uidige maatschappij waar je an nee doet, ik begrijp wat PQ bedoeld en men doet maar wat ..kijken niet uit wat ze doen..geven geen ruimte aan een ander, vele nemen voorrang..vele hebben haast en nog even snel..de ongelukjes gebeuren op de raarste manieren en zo ook dat men net de achterkant raakt. Er word geen rekening gehouden alleen met wat je hun hoofd hebben... belangrijker dan wat overige verkeer is.
Emergo (30-5-2023 om 16:07)
@PQ Interessant verhaal maar wat is de relatie met dit specifieke ongeval?
Peter Quest (30-5-2023 om 14:05)
De achterzijde van een voertuig? Met alle respect, fietsers en ja ik fiets zelf ook rijden vaak als ware kamikazepiloten door rode lichten, over voetpaden, pakken voorrang en houden nergens rekening mee. Ja vroeger was ik ook zo. Gelukkig ben ik wel tot zelfinzicht gekomen dat ook ik als fietser zich aan het verkeer, de omstandigheid en soms moet geven en nemen. Je bent nu eenmaal veel kwetsbaarder. En een beetje verkeersinzicht is toch wel het minste wat je van iedere verkeersdeelnemer mag verwachten.
Cookie-instellingen beheren