Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand in tent naast gebouw Yerseke

Toegevoegd: 31-05-2023, 04.43 uur
Door: Roland de Jong

YERSEKE - Op een bedrijfsterrein aan de Havendijk in Yerseke is in de nacht van dinsdag op woensdag een grote tent in vlammen opgegaan. De brandweer schaalde op naar middelbrand en zette twee blusvoertuigen in.


Al snel nadat rond 03.15 uur was gemeld dat bij de Havendijk brand woedde in een gebouw, werd naast de blusploeg van Yerseke ook die van Kruiningen met spoed ter plekke gestuurd. De ladderwagen van Goes werd ook gealarmeerd maar deze werd uiteindelijk niet ingezet.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) woedde de brand in een grote tent die naast een gebouw stond. De brandweer wist overslag naar het gebouw echter te voorkomen. Rond 03.45 uur kon de brandweer het sein 'brand meester' geven. Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren