Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Traumahelikopter ingezet voor ongeval Hoofdweg Rilland

Toegevoegd: 31-05-2023, 16.36 uur
Door: Eugène Harthoorn

RILLAND – Een scooterbestuurder is woensdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Hoofdweg in Rilland. Een traumahelikopter kwam ter plaatse. De politie is een onderzoek gestart naar het ongeval.


Het ongeval gebeurde omstreeks 14.05 uur ter hoogte van de parkeergelegenheid van de Spar. Door onbekende oorzaak kwam de scooterbestuurder in botsing met een personenauto. Hierbij raakte de bestuurder van de scooter gewond. De politie, ambulancedienst en een traumahelikopter kwamen ter plaatse.

Nadat het slachtoffer door de medici was onderzocht, is hij naar het ziekenhuis gebracht. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. Hierbij is onder andere de scooter op een rollerbank gezet.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren