Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 16 km

Politie neemt brommer in beslag in Goes

Toegevoegd: 01-06-2023, 00.58 uur
De politie onderzoekt of de brommer afkomstig is van heling.
De politie onderzoekt of de brommer afkomstig is van heling.
© Foto: Wijkagenten Reimerswaal
Door: Eugène Harthoorn

GOES – De wijkagenten van Reimerswaal hebben woensdagavond een brommer in beslag genomen naar aanleiding van meerdere klachten. De politie onderzoekt de herkomst van de brommer.


De politie kreeg al enige tijd klachten dat er op het sportpark in Goes overlast zou zijn van crossende brommers en motoren. Ook woensdagavond bleek dit het geval. Met meerdere eenheden kwam de politie ter plaatse.

Al snel zagen de dienders één van de betrokken voertuigen rijden. Door een foutje van de bestuurder kon hij niet meer verder rijden. De bestuurder reed over een voetpad. Hij droeg geen helm en voerde geen kentekenplaat. Omdat niet duidelijk kon worden gemaakt wat het chassisnummer van het voertuig was, is deze door de politie in beslag genomen.

Het voertuig zal door de politie worden onderzocht. Mocht blijken dat het om een gestolen voertuig gaat, dan zal de bestuurder zich moeten verantwoorden op het politiebureau. De wijkagenten van Reimerswaal laten weten dat hij dan als verdachte van heling zal worden aangemerkt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (1-6-2023 om 18:54)
Prima actie ,als je wilt crossen ook gaaf maar doe dat dan op n crossbaan of n verlaten landweg.
Cookie-instellingen beheren