Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote schuur in vlammen op bij grote brand Oudelande

Toegevoegd: 01-06-2023, 05.07 uur
Door: Eugène Harthoorn

OUDELANDE – Een grote schuur is vannacht afgebrand bij een grote brand aan de Tolhoekweg in Oudelande. Een woonhuis raakte beschadigd door de brand.


De brandweerlieden werden in de nacht van woensdag op donderdag omstreeks 03.30 uur opgeroepen voor een middelbrand bij een agrarisch bedrijf aan de Tolhoekweg. Binnen enkele minuten schaalde de brandweer op naar een grote brand. Meerdere eenheden van de brandweer kwamen met spoed ter plaatse.

Ter plekke bleek dat er een grote schuur in brand stond. De vlammen waren al overgeslagen naar het woonhuis. De brandweer heeft volop ingezet op het bestrijden van de brand in de woning. De brandweer heeft, voor zover bekend, de brand in de woning kunnen blussen. De schuur is echter in vlammen opgegaan.

De brandweer heeft een grootwatertransport aangelegd. Daarnaast is een meetploeg aanwezig om een goed beeld te vormen waar de vele rook naar toe gaat en voor hoeveel hinder dit zorgt. Dit bleek niet het geval. In de loodsen stonden caravans opgeslagen. Deze zijn allen in vlammen opgegaan. Ten behoeve van de sloopwerkzaamheden is een kraan ter plaatse gekomen. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren