Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter landt voor arbeidsongeval in 's-Heer Arendskerke

Toegevoegd: 01-06-2023, 11.00 uur
Door: Reinoud Hiemstra

'S-HEER ARENDSKERKE - Aan de Wissekerkseweg in 's-Heer Arendskerke is op donderdagochtend een traumahelikopter geland voor een arbeidsongeval bij een nabijgelegen boerderij. Het slachtoffer werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. 


Omstreeks 09.35 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval bij een boerderij aan de Wissekerkseweg in 's-Heer Arendskerke. De ambulancedienst kwam met spoed ter plaatse. Tevens werden meerdere politie-eenheden ter plaatse gestuurd. Omdat bleek dat meer medische zorg nodig was, werd ook het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam ingezet.

Volgens een woordvoerder van de politie zou het gaan om een arbeidsongeval waarbij iemand tijdens werkzaamheden aan een dak gewond zou zijn geraakt. Wat er precies is gebeurd, kon de politie niet vertellen. Omstreeks 10.10 vertrok de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team.

De ambulance was enkele minuten hiervoor al met het slachtoffer met spoed richting het ziekenhuis gegaan. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren