Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto belandt op zijn kant door aanrijding Oosterland

Toegevoegd: 01-06-2023, 19.24 uur
Door: Reinoud Hiemstra

OOSTERLAND - Aan de Bredeweg in Oosterland is op donderdagmiddag een automobilist op zijn kant belandt nadat hij was aangereden door een ander voertuig. Alle inzittenden kwamen er zonder al te veel kleerscheuren van af.


Omstreeks 15.00 uur werd het voertuig door een ander voertuig geraakt. De klap van de aanrijding was zo groot dat de auto op zijn kant belandde. Alle inzittenden van beide voertuigen zijn door de toegesnelde medewerkers van de ambulancedienst nagekeken. Er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.

De politie heeft samen met medewerkers van Handhaving van de gemeente Schouwen-Duiveland de ongevalslocatie veilig gesteld. Bergingsbedrijven Ista en Van Halst kwamen ter plaatse om beide voertuigen te takelen. De oorzaak van het ongeval wordt nog door de politie onderzocht.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren