Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Politie helpt bij vangen rattenslang in Hansweert

Toegevoegd: 02-06-2023, 22.41 uur
De rattenslang had zich verstopt onder een auto.
De rattenslang had zich verstopt onder een auto.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

HANSWEERT - De politie is er deze week in Hansweert aan te pas gekomen om een rattenslang te vangen die zich onder een geparkeerde auto had verstopt.


Op social media schrijven agenten van het politieteam Oosterscheldebekken dat ze woensdagnacht op pad werden gestuurd nadat in het dorp een witte slang van circa 120 centimeter was gezien. Aangezien de eigenaar van de slang in geen velden of wegen te bekennen was, werd naast de politie ook een vrijwilliger van de dierenambulance opgeroepen.

De medewerkster van de dierenambulance constateerde dat de aangetroffen slang een ongevaarlijke rattenslang was. Samen met de agenten is het dier gevangen. Vervolgens is de slang naar reptielenzoo Iguana in Vlissingen gebracht. Volgens de politie is tot nu toe niet bekend van wie de slang is en hoe deze op straat terecht is gekomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (3-6-2023 om 23:05)
@ ik, Dit is ook de reden van zijn ontsnapping!
Ik (3-6-2023 om 08:29)
Ik snap niet dat mensen zulke beesten houden. Die horen in de natuur.
Cookie-instellingen beheren