Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
31 files van totaal 135 km

Jongen (17) op straat beroofd in Middelburg

Toegevoegd: 03-06-2023, 15.38 uur
Jongen (17) op straat beroofd in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij de Keldermansstraat in het centrum van Middelburg is vorig weekeinde een 17-jarige jongen het slachtoffer geworden van een straatroof. Dat heeft de politie zojuist bekendgemaakt. De politie is een onderzoek gestart.


Het slachtoffer werd volgens de politie zondagochtend 28 mei even na 05.00 uur plotseling door twee jonge mannen aangevallen. De jongen werd mishandeld en het duo uitte ook bedreigingen. Nadat de jongen was beroofd, gingen ze er op de fiets vandoor. Agenten waren kort na de beroving ter plaatse en gingen nog achter de twee mannen aan, maar wisten ze niet meer te achterhalen. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan.

Van de twee straatrovers zijn signalementen bekend. De beide daders hadden een licht getinte huidskleur. Ze waren alletwee rond de 23 jaar oud en droegen beiden een trainingspak. Ook hadden ze beiden een capuchon op. De ene dader was wel iets langer dan de ander: dader 1 was circa 1.90 meter lang, dader 2 rond de 1.80 meter lang. Dader 1 had een baardje.

Opvallend was volgens de politie dat het slachtoffer in straattaal werd aangesproken. Tips over de zaak zijn welkom bij de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (5-6-2023 om 10:40)
@Rick De tijd van jouw veRassing kennen we, normale mensen willen dat niet mee meemaken.
Adrian (4-6-2023 om 17:57)
Ja idd ik dacht ook huh straattaal , je verwacht het niet idd
Rick (4-6-2023 om 08:31)
Douwe dabert: je slaat de spijker op de kop: inderdaad...een veRassing met één R lijkt me de ultieme oplossing!
Welkom (4-6-2023 om 08:10)
Verassend lichtgetint, ze lachen om Nederland..maar weet dat er zijn niet bang zijn en ze de verkeerde eens tegenkomen.
Relax (4-6-2023 om 00:04)
In straattaal aangesproken? Dat is inderdaad wel erg opvallend zeg, je verwacht het niet.
Douwe dabert (3-6-2023 om 19:06)
Licht getint...wat een verassing. Vandaag in middelburg lopen de asielzoekers ook provocerend net niet tegen je aan. Ze verwachten dat je maar aan de kant gaat, nou ik dus niet. Als je dit gajes niet gelijk recht zet is het einde zoek. Ik hoop dat ze gepakt worden en gelijk een enkeltje retour krijgen.
Cookie-instellingen beheren