Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Personen op de vlucht na ongeluk A58 Goes

Toegevoegd: 04-06-2023, 00.50 uur
De beide auto's moesten worden getakeld.
De beide auto's moesten worden getakeld.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

GOES - Twee personen zijn zaterdag aan het einde van de avond op de vlucht geslagen nadat zij betrokken waren geraakt bij een ongeluk op de A58 bij Goes.


Ter hoogte van de Nansenbaan zouden op de rijbaan richting Bergen op Zoom rond 23.25 uur twee personenauto's met elkaar in botsing zijn gekomen. De inzittenden van één van de voertuigen zouden via de snelweg zijn weggerend richting het crematorium aan de Goese zijde van de A58. Politieagenten zochten nog in de omgeving maar er werd niemand aangetroffen.

Bergingsbedrijf Quality Assistance Group heeft de betrokken auto's getakeld. Het ongeluk werd overigens gemeld als zijnde met letsel, maar voor zover bekend raakte er niemand gewond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (5-6-2023 om 18:31)
Via het kenteken kan toch altijd de eigenaar/ bestuurder worden achterhaald. Bij de flauwe kul die men pleegt te verkopen dat ze zelf niet hebben gereden, gewoon veroordelen tot men met de vet echte bestuurder komt.
Vlissinger (4-6-2023 om 07:20)
Voor dit soort gestoorde figuren, zou er een wet moeten komen. Vlucht je, dan wordt er automatisch vanuit gegaan dat jje zwaar onder invloed reed. Rijbewijs kwijt etc. Maar ja, in NL lloont het nog steeds om de plaats van het ongeval te ontvluchten als je onder invloed bent.
Cookie-instellingen beheren