Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Auto in sloot bij Kapelle, bestuurder gewond

Toegevoegd: 04-06-2023, 02.54 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Bij de Vierwegen in Kapelle is in de nacht van zaterdag op zondag een bestelauto in een sloot terecht gekomen. De bestuurder raakte gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 01.40 uur toen de automobilist vanaf de Vierwegen richting de Noordhoeksewegeling reed. Net voor de carpoolplaats bij het ANWB Wegenwachtstation ging het mis. De bestuurder raakte in de rechterberm en na een stuurcorrectie reed de auto aan de linkerzijde van de weg tegen een verkeersbord. De auto kwam vervolgens in de naastgelegen sloot tot stilstand.

Ambulancemedewerkers hebben zich over de automobilist ontfermd. Hij/zij is naar het ziekenhuis vervoerd. Bergingsbedrijf De Moor heeft de auto uit de sloot getrokken en afgevoerd. Rond 02.50 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (4-6-2023 om 07:36)
Veel mensen die met de rechter wielen in de berm belanden, gaan uit pure schrik meteen weer naar links sturen niet wetende dat ze juist daarmee in een slip raken. Rechts heeft een lagere rotatiesnelheid en veel minder grip. Komen die wielen dan ineens weer op het asfalt, dan raakt de auto juist daardoor in een slip. Oplossing? Eerst gas los en rustig vaart minderen zonder hard te remmen en daarna rustig terug de weg opsturen.
Cookie-instellingen beheren