Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meerdere personen lichtgewond bij valpartij Middelburg

Toegevoegd: 04-06-2023, 14.23 uur
Door: Reinoud Hiemstra

MIDDELBURG - Bij een valpartij op het fietspad aan de Walcherseweg zijn zondagmiddag meerdere personen gewond geraakt. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. 


Omstreeks 13.25 uur kwamen de personen ten val op het fietspad langs de Walcherseweg ter hoogte van de kruising met de Stenen Kruisweg. Een bromfietser en een paar fietsers kwamen bij een inhaalactie met elkaar in aanraking waardoor meerdere mensen onderuit gingen. 

Een rapid responder van de ambulancedienst en de politie kwamen ter plaatse. Het letsel bleek mee te vallen. De fietsers en de bromfietser zijn nagekeken en behandeld door de verpleegkundige van de rapid responder.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (5-6-2023 om 08:14)
Kan altijd iemand een kneuzing hebben o.i.d. Scooterrijder weer niet ff kunnen wachten tot fietsers ruimte gaven, zodat er ongehinderd gepasseerd kon worden?
Jose (4-6-2023 om 23:49)
Meije en verspilling@. Als ik het goed begrijp/lees waren jullie er bij. Oordeel niet zo snel weten jullie hoe de melding door kwam?
Meisje (4-6-2023 om 17:06)
Dat dacht ik ook @verspilling
Verspilling (4-6-2023 om 15:57)
Als ik de volgende keer een schaafwond heb ga ik ook maar meteen 112 bellen zodat ze een pleister op m'n knie kunnen plakken
Cookie-instellingen beheren