Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Gewonde bij aanrijding met invalidevoertuig Zonnemaire

Toegevoegd: 05-06-2023, 19.00 uur
Door: Reinoud Hiemstra

ZONNEMAIRE - Op de Boogerdweg in Zonnemaire is op maandagmiddag één persoon gewond geraakt bij een aanrijding tussen een invalidevoertuig en een personenauto. De bestuurder van het invalidevoertuig moest mee naar het ziekenhuis. 


Omstreeks 17.00 uur werd er melding gemaakt van het ongeval. Bij het ongeval zou mogelijk een persoon bekneld zijn geraakt. Hierom werd de hulp van de brandweer ook direct ingeroepen. Bij aankomst bleek dit niet zo te zijn en konden de brandweerlieden snel weer terug naar de kazerne. Op de kruising van de Boogerdweg met de Stapelsweg was door onbekende oorzaak een invalidevoertuig aangereden door een personenauto.

Beide voertuigen raakten door het ongeval beschadigd. De bestuurder van het oranje invalidevoertuig werd nagekeken door het ambulancepersoneel waarna hij naar het ziekenhuis werd gebracht. De bestuurder van de personenauto heeft zijn voertuig enigszins bij elkaar geplakt en kon hierna zelfstandig naar de garage rijden. 

Takelbedrijf Ista kwam ter plaatse om het invalidevoertuig te bergen.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren