Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Drugs ontdekt bij bedrijf Middelburg, geen betrokkenheid

Toegevoegd: 06-06-2023, 13.29 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een bedrijf in Middelburg is dinsdag drugs aangetroffen in een container. Volgens de politie heeft het bedrijf echter zelf niets met de zaak te maken.


Volgens een woordvoerder van de politie bleek op het bedrijfsterrein dat verdovende middelen verstopt zaten in een container. De politie werd gebeld en samen met de douane werd een nader onderzoek ingesteld. Toen bleek dat het inderdaad ging om een lading cocaïne, werd het Team Bijzondere Bijstand van de douane opgeroepen.

Vanuit een surveillancewagen hielden twee agenten met kogelwerende vesten de omgeving van het bedrijfsterrein in de gaten. Rond 13.00 uur, een kwartier na aankomst, voerde het Team Bijzondere Bijstand de cocaïne af voor vernietiging. De politie benadrukt dat het bedrijf waar de coke werd gevonden zelf niets met de zaak te maken heeft en dat het dus puur pech is dat de drugsvondst op dit specifieke terrein werd gedaan. Zodoende is ook niemand aangehouden.

Zie ook:

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (7-6-2023 om 13:51)
Die fruithandelaar en medewerkers worden nog tot op de dag van vandaag lastiggevallen door de eigenaren van de ontdekte lading. Ik hoop niet dat het bedrijf in Mburg hetzelfde te wachten staat.
GoverntheMente (6-6-2023 om 16:47)
En omdat de politie weet hoeveel mensen moeite hebben met logisch redeneren dachten ze laten we het er maar bij zeggen. Niet iedereen snapt blijkbaar dat als ze er wel wat mee te maken hadden gehad ze dan nooit de politie hadden gebeld. Wel benieuwd naar de omvang van deze lading? Of gaan ze die niet vrijgeven om de organisatoren niets wijzer te maken? Ook niet tussen wat voor lading het zat.
Cookie-instellingen beheren